Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Amerikansk skoledistrikt sætter uddannelsesambitionerne højt

I juli 2015 indledte DeKalb County School District (DCSD) og itslearning et partnerskab for at fokusere på undervisning og læring i topklasse.

DCSD er den tredjestørste skoledistrikt i staten Georgia i USA med over 100.000 elever og 6.000 lærere. Visionen i distriktet er at inspirere eleverne til at opnå uddannelse i særklasse. De ønsker elever, der er konkurrencedygtige på globalt plan og som er forberedt til videregående uddannelse, arbejde og livslang læring.

For at opnå dette har DeKalb County School District identificeret og vedtaget grundlæggende værdier, der stemmer overens med itslearnings overbevisninger. Specifikt omfatter disse:

  • Fokus på undervisning og læring
  • Indarbejdning af et lettilgængeligt og tidssvarende læringsmiljø, støttet af brugen af ​​nye teknologier i alle læreplaner
  • Sikre alle klasser har effektive lærere

DeKalb County School District valgte itslearning som partner for at gennemføre effektiviseringer i udvikling af læseplaner og ledelsesopgaver tilpasset Georgias kvalitetskrav (Standards of Excellence – GSE). Hensigten er systematisk at opretholde en dynamisk styring af læreplaner og læringsmiljø for elever, lærere og forældre.

 Elevernes læring er målestok

Læringsplatformen itslearning giver DCSD mulighed for at udvikle elektroniske kursusaktiviteter, levere dem med en hidtil uset rækkevidde og fleksibilitet samt styre brugen dynamisk over tid. I perioden juli-oktober 2015 blev mere end 265 kurser lagt ind på itslearning-platformen, alle tilpasset Georgias kvalitetsstandarder. De indeholder undervisnings- og læringsressourcer, opgaver og opgaver til lærere og elever.

Elevernes læring er den ultimative målestok for lærernes og ledernes succes. DeKalb County School District bruger også itslearning-platformen til at vurdere elevernes opnåelse af læremål på tværs af hele distriktet. Læremålene er indholdsspecifikke og målbare. De fokuserer på vækst i elevernes læring og er tilpasset overordnede mål for læring.

Som et mål for lærernes indflydelse på elevernes læring, giver læremålene undervisere og uddannelsesledere et middel til at forstå, værdsætte og anerkende succes i klasseværelset. Det primære formål med læremålene er dog at forbedre de studerendes læring i klassen.

Cynthia Brictson (konstitueret forstander) fra Undervisningsafdelingen og Gary Brantley (informationschef) fra it-afdelingen leder indsatsen i nyskabelsen af læring for DeKalb County School District. De er et fornemt eksempel på, hvordan teknologi og undervisning samarbejder for succes.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os