Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Bliv klogere på blended learning og deltag i et 'flipped' foredrag

Den danske uddannelsesverden samles den 25. og 26. marts 2014 i Bella Center til Danmarks Læringsfestival. Mød itslearning på stand 26 og deltag i oplægget ”Det kombinerede klasseværelse” med den norske uddannelsesforsker Morten Fahlvik. Du behøver bare en udstillingsbillet (50 kr.) for at deltage.

Morten Fahlviks oplæg fokuserer på det kombinerede klasseværelse, hvor de bedste egenskaber fra det fysiske og det digitale klasseværelse kombineres. Han fortæller om, hvordan lærere kan planlægge læringsaktiviteter, der er tilpasset forskellige situationer. Morten Fahlvik vil også komme ind på, hvordan blended learning kan støtte lærere i at arbejde med formativ vurdering og synlig læring.

Flipped learning i et anderledes foredrag

For at det ikke bare skal blive ved ord og diffuse begreber, har Morten Fahlvik allerede nu lagt sin præsentation ud, så du kan forberede dig til hans oplæg. Nøjagtig som når eleverne forbereder sig til undervisning i et Flipped Classroom. Se hans præsentation her allerede nu.


Oplægget finder sted tirsdag den 25. marts 2014 kl. 14.30-15.15 i lokale BV3. Der er ikke tilmelding til oplæggene på Danmarks Læringsfestival, så kom i god tid, så du er sikker på at få en plads.

Hjælp oplægsholderen og vind et Apple TV

Du kan hjælpe med at kvalificere Morten Fahlviks oplæg ved at besvare nogle få spørgsmål om blended learning (også selvom du ikke kender begrebet i forvejen!). Vi udlodder et Apple TV, som udtrækkes blandt deltagerne i undersøgelsen. Apple TV’et kan bruges hjemme eller i skolen til at dele skærm, undervise, se tv eller knytte flere enheder sammen. Mulighederne er mange. Værdien af præmien er 899 kroner. Vinderen af Apple TV’et udtrækkes i forlængelse af Morten Fahlviks oplæg – og offentliggøres på itslearnings hjemmeside eller får direkte besked, hvis vedkommende ikke er til stede ved udtrækningen.

Det tager ca. fem minutter at besvare undersøgelsen – men der er også en inspirerende video, som måske fanger dig lidt længere tid. Klik på linket for at komme til undersøgelsen.

Tak for hjælpen! Vi glæder os til at se dig på Danmarks Læringsfestival.

Video Få en demo Kontakt os