Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Hør itslearning på konference om e-læring

 

Læringskonsulent Anita Monty er workshopleder på workshoppen ’Online selfie-videoer og kemi-krydsogtværs – har det noget med aktiv læring at gøre?’, når Netværk for Netbaserede Uddannelser (NNU !) på professionshøjskolerne UCC, UC Syddanmark og VIA holder konference. Fokus er på de didaktiske tiltag, som forskellige studieaktiviteter kræver.

Konferencen afholdes fredag den 6. marts 2015 på DPU i Emdrup ved København.

It indgår i dag i alle former for læring og undervisning. Ikke bare i den undervisning, der initieres af underviseren, men i alle de rum, hvor der indgår studieaktiviteter med henblik på læring. ”Blended learning” er ikke længere en særligt tilrettelagt aktivitet; langt størstedelen af al undervisning og læring i dag har elementer af ”blended learning” gennem it-understøttelse af læreprocesser i og uden for det fysiske klasseværelse.

Relevant for alle undervisere  

Undervisere i alle dele af undervisningsverdenen kan få udbytte af dette, da læringsrummene og deres mulige koblinger til it kan være med til at udfordre undervisning i almindelighed.

Konferencen består af tre keynote-foredrag og 10 workshops. De tre keynotetalere er Ole Sejer Iversen, professor (MSO), Aarhus Universitet, Andreas Lykke-Olesen, ph.d., designkontoret Kollision, og Martin Oliver, Professor of Education & Technology, the London Knowledge Lab, UCL.

Online selfie-videoer og læring

Læringskonsulent Anita Monty fra itslearning holder workshoppen ’Online selfie-videoer og kemi-krydsogtværs – har det noget med aktiv læring at gøre?’. Hun vil fortælle om sine erfaringer med udvikling af online læringsaktiviteter i et miljøkemikursus til studerende.

Ud fra et brændende ønske om ’at ramme plet’ hos de studerende gik professor Ole John Nielsen og Anita Monty nye veje og lagde hovedet i blød for at inddrage de teknologier og de medier, som de unge bruger. Samtidig skulle kurset være en model, som andre undervisere kunne bruge til egne kurser.

Kurset blev testet af en gruppe studerende flere gange undervejs, og der måtte sluges op til flere kameler, før de to designere af kurset ramte plet hos de studerende. I workshoppen kommer deltagerne til at se konkrete eksempler på læringsaktiviteterne, og Anita vil sætte fokus på, hvordan aktiviteterne kan bruges i forhold til studieaktivitetsmodellen.

Læs mere om konferencen her


No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os