Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Det begynder med en god plan

Den perfekte oplevelse af en læringsplatfom begynder med en god implementeringsproces – og det betyder oprettelse af en god implementeringsplan.

Jeres implementeringsplan bør dække alle aspekter af implementeringen – fra integration til uddannelse og mål for brugertilpasning. Vi sætter os ned sammen med jer for at diskutere jeres mål og den bedste måde at opnå dem på. Derefter formulerer vi en implementeringsplan, der lægger vægt på jeres behov og planer.

Når først planen er oprettet – med vigtige præstationsindikatorer for hvert stadie – opretter vi en handlingsplan. Den dækker, hvad der skal gøres, hvornår og af hvem, og den danner grundlag for implementeringen.

Hurtigt tip

 

Identificer tidlige brugere

Administrerende direktør for itslearnings norske afdeling, Trond Skeie, har arbejdet med hundredvis af skoler og kommuner for at hjælpe med at sikre, at de får deres itslearnings implementeringsprojekt rigtigt. Han tror på styrken i tidlige brugere.

"Alle organisationer har nogle få personer, der kan lide at være på forkant med den teknologiske del – og disse personer er vigtige for alle implementeringsprojekter. Nøglen er at finde disse personer og give dem al den undervisning og support, de har brug for. Derefter vil de med glæde give oplysningerne videre til andre." - Trond Skeie

Video Få en demo Kontakt os