Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Sådan sikrer vi vellykket integration til jeres øvrige systemer

De bedste implementeringer fungerer problemløst med eksisterende it-infrastruktur og sikrer enkel vedligeholdelse og en optimal brugeroplevelse.

Hos itslearning har vi erfaring fra et bredt udbud af tekniske integrationer fra MIS-systemimport og eksport til pensum og kalenderintegrationer. Alle integrationer gennemføres på individuel basis, og vi arbejder tæt sammen med jer for at udvikle og gennemføre en integrationsplan, der sikrer den bedst mulige proces.

Resultatet er en itslearning-integrering, der kommunikerer problemfrit med jeres øvrige it-systemer, og sætter jer i stand til at dele og eksportere data efter behov.

Vi tilbyder også Single Sign-on som standard, så jeres brugere kun skal bruge ét brugernavn og én adgangskode til alle skolens it-systemer.

Brugerstyring

Ved at udnytte eksisterende brugerinformation og grupper i andre systemer kan dine nye brugere logge på itslearning med deres eksisterende brugernavn og adgangskode. Fag kan automatisk oprettes og fyldes med lærere, elever og indhold uden tidskrævende manuelt arbejde. Vi understøtter tre vigtige brugerbestemmelsesvarianter:

  • Standardbaseret xml-filoverførsler (IMS Enterprise 1.1 format)
  • Standardbaseret SOAP Webservice API (IMS Enterprise Services 1.0)
  • CSV-import

Single sign-on (SSO) 

eLogin er vores komponent til bekræftelse med eksterne systemer, der dokumenteret fungerer med Active Directory (herunder ADFS 2.0), eDirectory, simplesamlphp, CAS, Shibboleth og andre. Den understøtter et bredt udvalg af bekræftelsesprotokoller og muligheder, herunder:

  • LDAP
  • CAS
  • SAML 1.1 / Shibboleth 1.3
  • SAML 2.0 (inc. shibboleth 2.x)
  • UNI-login

Vi har færdige integrationer med flere nationale sammenslutninger og kan arbejde med alle SAML2.0-sammenslutninger, der anvender en hub-and-spoke-infrastruktur.

SSO-serveren giver dig mulighed for at opbygge SSO-egenskaber på din tilpassede webside. SSO-serveren er sikret med forhåndsudvekslede certifikater, der anvender offentlige/private nøgler til at underskrive akkreditiver sendt som et parameter i URL.

Video Få en demo Kontakt os