Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

"Intensiv support" på sygeplejeskolen i Berlin

Sygeplejeskolen Bildungszentrum für Pflegeberufe (BIZ) er en del af Røde Kors-søstrene i Berlin. De bruger itslearning som læringsplatform i deres undervisning og har oplevet, at kurserne i sundhed, generel sygepleje og pædiatrisk pleje er blevet mere attraktive.

"Siden 1. feburar 2013 har BIZ brugt itslearning til at støtte vores studerende i deres undervisningsforløb. De er vant til at bruge internettet, og vi har tilpasset vores undervisningsmetoder, så de passer optimalt til deres behov", forklarer Sebastian Partsch, der er projektleder på sygeplejeskolen:

Samarbejde og adgang til materialer

Platformen bruges som informationslager til alt fra artikler, undersøgelser og opgaveark til præsentationer, videoer, billeder og links. Disse kan til enhver tid uploades af underviserne og downloades, udskrives eller læses online af de studerende.

De studerende bruger itslearning-platformen til at støtte hinanden. De uploader deres undervisningsmateriale, resultatlogs og hjemmearbejde og deler det med andre kursusdeltagere. De kan modtage disse filer i klasselokalet på sygeplejeskolen via et Smartboard og redigere dem, hvis de har behov for det.

"Platformen anvendes også som kommunikationsværktøj. Vores studerende kan invitere andre studerende til at deltage i deres projekter, starte diskussionsfora, uploade filer og afholde videokonferencer, så de er klar til den næste gruppesession," siger Sebastian Partsch.

Kombineret læring

"Vores studerende bruger itslearning til praktiske arbejdsopgaver. Sygeplejeskolen giver fx små repetitionsopgaver, som hjælper de studerende med at konsolidere det, de allerede har lært. Ved hjælp af resultatkontroller kan de følge deres egne fremskridt."

"itslearning giver os også mulighed for at stille spørgsmål om grafik og film samt om hotspots i billeder, som skal identificeres af de studerende som svar på specifikke spørgsmål. Vi spørger fx om en bestemt knogle på et skelet Den studerende skal derefter klikke på det rigtige sted på figuren for at besvare spørgsmålet. Når testen er gennemført, vises et resume af deres resultater med det samme," fortsætter han.

Muligheder for individuelle fremskridt

"Platformen giver os mulighed for at distribuere arbejdsopgaver til de studerende og følge, hvordan de gennemfører dem. På den måde får vi et overblik over, hvordan den enkelte studerende klarer sig, og kan hjælpe med spørgsmål. Vi udarbejder individuelle læringsplaner med nogle af de studerende for at hjælpe dem med at nå deres mål."

Platformen gør de studerendes oplevelse bredere

Alle de studerende har adgang til itslearning-platformen. Hver ny studerende får en personlig adgangskode til "Learn about learning"-modulet i den første teoriblok samt en introduktion til platformen.

"itslearning er blevet modtaget positivt hos vores studerende. De kan nu bruge deres erfaringer fra internettet og fra de sociale netværk i deres studie. Som et resultat heraf bliver vores kurser i sundhed, generel sygepleje, pædiatrisk pleje og operationssygepleje mere attraktive, transparente og moderne," slutter Sebastian Partsch.

Om sygeplejeskolen

Sygeplejeskolen BIZ er en del af Røde Kors-søstrene i Berlin og tilbyder kurser inden for sundhed, generel sygepleje, pædiatrisk pleje og operationssygepleje. Bachelor-uddannelsen i Health Care Studies udbydes i samarbejde med Hamburg Fern University of Applied Sciences.

2 comments (Add your own)

1. helle bendtsen wrote:
Jeg vil gerne kontaktes. Er ved at udvikle en europæisk certficering for sygeplejesker og jordemødre og laboranter - paramediciner! Mvh Helle mobil:20330175

07/07/2014 @ 15:55

2. Birgit Juel Martinsen wrote:
Hej Helle Du bliver kontaktet snarest muligt. Mange hilsner Birgit, itslearning

08/07/2014 @ 8:46

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os