Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

itslearning lancerer forbedringer til gavn for undervisere og studerende

Denne sommer lancerer vi en del ændringer i itslearning, som vil være klar til skolestart 2016. Det bliver en læringsplatform, der er så intuitiv, at den er en fornøjelse at bruge. Så intelligent at den fjerner klasseværelsets fysiske begrænsninger. Og så inspirerende, at læreren nemt kan have fokus på sine elever.

Et ægte digitalt klasseværelse

Ændringerne drejer sig om, at der kommer et nyt visuelt design, der er mere tiltalende, moderne og klart at forstå. En ny menu med flere aktive elementer gør navigationen hurtigere. Samtidig sikrer et forbedret beskedsystem en bedre kommunikation med mulighed for direkte beskeder og påmindelser. 

Det nye bulletin board har en forbedret funktionalitet og design samtidig med, at den streambaserede oversigt på startsiden er en forbedret version af ”sidste nyt” på startsiden. Det gælder også fagene, og det hele er personliggjort med billede af forfatter eller afsender. 

I forhold til dine studerende kan du få adgang hvor som helst du er og få et hurtigt overblik over deres aktiviteter. Profilkortet indeholder et forbedret design med oplysninger og tests, fremmøde og mulighed for hurtige beskeder med visning af samtalehistorik. Sidst men ikke mindst indeholder det nye bibliotek et komplet nyt design, forbedret søgefunktionalitet med høj performance, som gør det hurtigt og let at skabe, søge, offentliggøre og samarbejde om indhold.

Vi er overbeviste om, at disse ændringer vil styrke lærerne yderligere, gøre de studerende mere engagerede, og gøre det muligt at få et ægte digitalt klasseværelse. Derudover er et af vores mål at have fokus på mennesker og samarbejde, og herigennem styrke interaktionen og dermed undervisningen.

“Hvordan laver vi et produkt, som vores brugere vil elske? Ved at fokusere på de mennesker, der bruger det og hvad de kan udrette sammen, ikke på dets funktioner. Vores mål er ikke bare at skabe et fantastisk produkt. Det er at have fantastiske brugere: Kompetente undervisere og dygtige studerende,” siger John Arthur Berg, CPO itslearning.

Mange forbedringer vil være tilgængelige for alle, men nogle af ændringerne er valgfrie og kan aktiveres i brugernes eget tempo.


Læs hele teksten om lanceringen og historien bag det nye itslearning her.

Læs hele teksten om lanceringen og historien bag det nye itslearning her.

Se en håndfuld små videoer (på norsk) om det nye itslearning her.


No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os