Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Kursus i itslearning

Tre timers workshop med jeres undervisere, it-supportere eller konsulenter, hvor vi udelukkende sætter fokus på og arbejder med de seneste opdateringer i itslearning. 

Føler du, at der endnu ikke har været tid til at sætte dig ind i de nye muligheder med itslearning, så har du nu chancen. Eller vil du bare gerne skyde hurtig genvej til et overblik over mulighederne, så book en formiddag eller eftermiddag med os, så kommer vi ud til jer. 

På denne workshop arbejder vi med:

Planlægningsværktøjet

itslearnings planlægningsværktøj er lavet i responsivt web design, så derfor kan det bruges på alle mobile enheder. Helt ærligt, så var det tidligere design ikke det bedste til små skærme. Det fyldte meget på skærmen og gjorde det nødvendigt for brugeren at scrolle en del. Det har vi alt sammen klaret i et helt nyt planlægningslayout, og vi har lavet en udgave, der ser godt ud på print. 

Ny kalender i itslearning 

Ud over at holde dig opdateret med timeplaner og aftaler er den nye kalender også nem at bruge. Den har inline-redigering direkte i kalenderens celler, farvekoder til at skelne kurser fra hinanden, avanceret filtrering, træk og slip, mulighed for at se andre menneskers kalender, enkel iCal-eksport til andre kalendere og meget mere.

Upload fra Dropbox

Mobil læring er nemt med itslearning. Itslearning kan bruges på alle mobile enheder, og nu kan du også få adgang til filer fra din dropbox-konto og uploade dem til itslearning. Fil og link-værktøjet har en ny dropbox-funktion, der gør det muligt at vælge filer fra din dropbox og uploade dem.

Brug skabeloner 

Lav kurser som skabeloner, så de kan bruges af dine kolleger. 

Nyt lager til læringsmål 

Har du nogensinde haft brug for at oprette dine egne læringsmål, som hele skolen eller sitet kan få adgang til? Lær det nye lager for læringsmål at kende. Her kan du oprette dit eget bibliotek med læringsmål, og vi har gjort det nemt at importere hele strukturer ved hjælp af regneark som f.eks. Excel. Når du har oprettet dine egne mål, kan lærerne på din skole eller på sitet bruge dem som evalueringskriterier i forbindelse med prøver og opgaver.

Forbedringer i opgave værktøj og test værktøj 

Fx anonymitet i opgaver, lave en kladde i opgaveværktøj og at kunne afbryde et spørgsmål i en test.

Andre forbedringer 

Vi kigger på andre forbedringer, som også er kommet med i seneste opdateringer.

Video Få en demo Kontakt os