Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

itslearning.dk får nyt udtryk

 

I dag går itslearning i luften med et nyt website. Sitet er helt nydesignet og bringer en række nye funktioner med sig. Først og fremmest er websitet mobilvenligt. Det gør hele hjemmesiden både hurtigere og mere elegant i sit udtryk.

Vi har lagt vægt på, at den nye hjemmeside er let og spændende at gå til for brugerne. Samtidig er der foretaget en systemmæssig opgradering, så sitet er responsivt og er dermed tilpasset mobile enheder betydeligt mere end tidligere.

Med det nye site får vi mulighed for at kommunikere mere effektiv med vores kunder, brugere og samarbejdspartnere. Med opdateringen tager hastigheden også et spring opad for hjemmesiden - og det er en smagsprøve på itslearnings planer for sine produkter i Danmark.

Den nye itslearning-hjemmeside er en forsmag på den omfattende opgradering, hele SkoleIntra er i gang med at gennemgå. Allerede den 4. maj runder vi det første hjørne med lanceringen af det nye, mobilvenlige ForældreIntra.


1 comment (Add your own)

1. Keld Østergaard wrote:
En sur gammel mand vil gerne sige følgende: Jeg har en I-phone af de sidste nye modeller. Til trods for dette foretrækker jeg at gå på nettet via I-pad eller PC pga. den større skærm. Hvorfor pokker skal alle sider laves om til mobilvenlige sider med det resultat at det man ser på en normal skærm er altfor store bogstaver, så man mister overblikket. Var det ikke muligt at lave to udgaver?

24/04/2015 @ 15:38

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os