Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Kom hurtigere i gang med itslearning


Endnu en spændende opdatering i itslearning er på plads, og det giver nye, pædagogiske muligheder i undervisningen. Mange undervisere brænder efter at komme i gang med at bruge de nye funktioner. I kan skyde anvendelsen i gang med et kursus.

Måske har I overvejet, at det kunne være rart at skyde genvej til at få en hurtigere opdatering på de nye muligheder. Hvorfor ikke booke en kursusdag eller en workshop med itslearnings pædagogiske konsulenter til at hjælpe dig og dine kolleger videre med itslearning?

Få mere ud af jeres investering

Vores erfaring er, at kurser og workshops i itslearning oftest er den korteste vej til at få gang i nye, spændende måder at bruge itslearning på. Når I bruger itslearning mere, får jeres organisation også mere ud af jeres investering i itslearning.

Mange uddannelsessteder har allerede erfaret, at det giver en ekstra sidegevinst at samle underviserne til et kursus eller en workshop. Det booster organisationen, fordi det er sjovt at lære sammen med kollegerne. Der bliver knoklet og grinet på kurserne, og ikke mindst udvekslet tips og tricks om, hvordan itslearning bruges bedst netop på jeres uddannelsessted.

Dine kolleger hjælper med kreative ideer, som du måske slet ikke selv havde tænkt på. Så alt i alt er der mange fordele ved at lære sammen. Og bagefter kan du jo hjælpe andre kolleger, som ikke har været på kursus endnu…

Nyhed: itslearning update!

Vi lancerer nu et nyt kursustilbud, itslearning update, til de af jer, der er undervisere, it-supportere eller konsulenter, og som ønsker et hurtigt overblik over, hvilke nye muligheder der er med de seneste opdateringer i itslearning.

Ring til læringskonsulent Anita Monty på tlf. 26 72 00 06, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Husk også, at vi gerne skræddersyr et kursus eller en workshop til jer.

Læs mere om alle vores kurser.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os