Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Kom på kursus om SkoleIntra

Har du styr på skoleårsskiftet? Eller har du mod på et spændende nyt kursus om spil i undervisningen?Vi tilbyder både kurser, der afholdes lokalt hos jer og åbne kurser, som alle kan tilmelde sig. Hvornår har du sidst været på kursus?

Kurset 'Nyt skoleår – for erfarne SkoleIntra-administratorer' har fokus på de opgaver, der skal løses i forbindelse med et nyt skoleår. Det drejer sig bl.a. om oprydning i gamle data, overførsel af elever til næste skoleår, udpegning af teammedlemmer, import af skemaoplysninger og kontrol af elevoplysninger og skemaer. Opgaver som kun skal løses én gang om året og derfor kan være svære at huske fra år til år.

Kurset afholdes som et halvdagskursus (formiddag eller eftermiddag) og deltagelse koster 1.200,- kr. (ekskl. moms).

Du kan tilmelde dig og læse mere her.

Spil som klasseledelse - og andre værktøjer til undervisningsbrug

Vi tilbyder også et pædagogisk kursus om spil i undervisningen. Computerspillet Classcraft tager udgangspunkt i de kendte rollespil som World of Warcraft, Skyrim, League of Legends mv., og giver eleverne en fiktiv karakter, som bliver bedre og bedre alt afhængig af, hvilken adfærd man som lærer ønsker at påvirke.

På den måde kan man bruge et computerspil til at adfærdsregulere eleverne. Det er både motiverende for eleverne og øger fællesskabfølelsen - og som bonus giver det spænding i timerne.

Anderledes undervisning 

Underviser Jesper Ihler-Byskov fortæller, hvordan spillet rent praktisk og teknisk fungerer, og hvordan han bruger SkoleIntra (ElevIntra) til at holde eleverne til ilden, så det hele går op i en højere enhed sammen med Classcraft.

På kurset kommer deltagerne omkring mere end 10 andre digitale idéer, som kan være med til at gøre undervisningen spændende og anderledes, herunder blandt EDPuzzle, Floors, kahoot.it, Studio Code og meget meget mere. Kurset er oplagt som et lukket kursus på jeres egen skole, hvor skolens lærere kan få en fælles indgang til spil i undervisningen.

Vil du booke et kursus eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursuskoordinator Eva Jensen, eva.jensen@itslearning.com

Video Få en demo Kontakt os