Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Kom til konferencen, hvor man træffes!


Vil du træffe alle de andre, der også bruger SkoleIntra som et værktøj i skolen? Så må du ikke gå glip af SkoleIntra-træffet.

SkoleIntra-træffet er en konference for skolefolk, der bruger SkoleIntra. Det er her, du får faglig udfordring og sparring med andre. Vi sætter fokus på de ting, der fylder i hverdagen. Fx hvordan man bruger ForældreIntra bedst. I år har vi flere oplæg, der handler om, hvordan man arbejder med digital strategi og kommunikationspolitik – helt centrale emner i forhold til at bruge ForældreIntra bedst muligt.

Konferencen er delt i to træf: 

  • Undervisertræffet 7.-8. november 2016
  • Organisationstræffet 9.-10. november 2016 

Begge træf holdes på Comwell Hotel i Kolding.

Den lange lys og nærlyset

På SkoleIntra-træffet får du skiftevis det lange lys på udviklingen og nærlyset på de daglige udfordringer.

På Undervisertræffet er keynotetalerne ungdomsforsker Noemi Katznelson, forfatter Helen Eriksen og adfærdsforsker Pelle Guldborg Hansen. Emnerne spænder fra unges motivation for uddannelse over arbejdsglæde til nudging.

På Organisationstræffet holdes keynote-indlæggene af Lise Egholm, Kresten Schultz Jørgensen og Nils Villemoes. Deres emner er skoleledelse, kommunikation i en skolehverdag og ’Bøvl’ – det irriterende og det der udvikler.

Derudover er mange andre spændende oplægsholdere på programmet med oplæg, der kredser om bl.a. kodning, kommunikation og ledelse.

Praksisoplæg og internationalt indspark

Vigtigst er dog de praktiske oplæg om selve SkoleIntra. Der er traditionsrige oplæg, hvor udviklerne fortæller om, hvad der er sket siden sidste år og modtager input, der tages med i den videre udvikling af systemet. Og så er der de praktiske tips og tricks til årets gang i skolen med SkoleIntra.

For første gang i træffets historie er der også en international oplægsholder på programmet. Fra USA kommer Prasad Ram, grundlægger af læringsværktøjet Gooru, og fortæller om sin vision for et ’Google maps for læring’.

Tid til sjov

Prisen for at deltage i SkoleIntra-træffet er absolut i den konkurrencedygtige ende. Og så inkluderer den ovenikøbet en hyggelig aften i godt selskab.

Førstedagen på begge træf (dvs. mandag og onsdag) afrundes med en god middag og professionel underholdning. I år er denne vigtige opgave lagt i hænderne på hhv. Hella Joof på Undervisertræffet og Den korte Radioavis med Kirsten Birgit Schøitz Kretz Hørsholm og redaktør Rasmus Bruun på Organisationstræffet.

Så hvad skal du gøre for at komme med? Tilmelde dig på hjemmesiden sit.skoleintra.dk.

(Der kan du jo også bare lige slå et slag forbi for at lade dig endeligt overbevise!)


P.S. Vi har et godt tilbud til nye administratorer eller andre som gerne vil have et grundkursus i SkoleIntra-systemet. Når du deltager i SkoleIntra-træffet, kan du samtidig melde dig til et tre-timers, gratis administratorkursus, som vil foregå mellem kl. 15-18 på de to træfs første dag (hhv. mandag og onsdag). 

Læs mere om tilbuddet her.

Video Få en demo Kontakt os