Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Kurser hos itslearning

Kurserne hos itslearning Danmark er et tilbud til dig om at lære sammen med dine kollegaer eller andre undervisere. Du får en unik mulighed for at få ny inspiration, tips og tricks.

itslearning-kurser SkoleIntra-kurser

  • Kurser i SkoleIntra

    Vi tilbyder en række kurser i SkoleIntra. Underviserne kommer enten til jer og afholder kurset lokalt, alternativt kan du tilmelde dig individuelt på de kurser, som afholdes hos os. 

    Læs mere..

  • Kurser i itslearning

    itslearning kurserne har som oftest fokus på pædagogik, kreativitet og læring. De kan enten finde sted på jeres egen lokation ligesom det er muligt at tilmelde sig åbne kurser individuelt.

    Læs mere..

SkoleIntra-træf 2017

Vi glæder os til igen at byde velkommen til SkoleIntra-træf i 2017. Sæt kryds i kalenderen 6. – 7. november 2017, hvor vi mødes i Kolding for at udveksle erfaringer og få ny inspiration til brugen af SkoleIntra.

Læs mere...

Kurser på jeres skole eller i kommunen

Hvis mange af skolens medarbejdere eller kommunens lærere skal opdateres på én gang, kommer vi gerne ud til jer og holder et kursus. Vi har undervisere fordelt over hele landet, så skolen eller kommunen betaler samme pris, uanset hvor i Danmark kurset holdes.

Kursuskalender

Her kan du se en oversigt over vores åbne kurser.

Læs mere...

Video Få en demo Kontakt os