Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Nu udruller vi nyt mobilsite og ny app til ForældreIntra

 

I næste uge starter udrulningen af et nyt mobilsite til SkoleIntra, der får en gennemgribende ansigtsløftning udadtil og en helt ny teknisk platform indadtil. Det nyudviklede, responsive mobilsite giver en mere intuitiv og forenklet brugeroplevelse.

Med platformen på plads er vi klar til at lancere den nye mobilapp til ForældreIntra. Det sker mandag den 4. maj, hvor appen vil kunne downloades fra App Store og Google play.

Udrulningen starter mandag den 27. april og forventes ikke at give nedetid. Du kan se, hvornår jeres skoler kommer over på det nye mobilsite i udrulningsplanen her.

Efterspurgte funktioner

Appen integrerer med ForældreIntras beskedsystem og indeholder efterspurgte funktioner som notifikationer og muligheden for et samlet overblik, for de forældre, der har børn på flere skoler eller i flere kommuner.

Både app og mobilsite giver mulighed for at gemme brugernavn og password – en klar lettelse i login-processen på smartphonen.

Vi glæder os til at tilbyde både jer og forældrene det nye mobilsite og den nye app. Vi opfordrer til, at forældrene downloader og anvender den nye app, der gør det nemmere og hurtigere at følge med i børnenes skolegang.

Orientér forældrene

Inden 4. maj håber vi, at I vil hjælpe med at orientere forældrene direkte på jeres ForældreIntra. I kan fx lægge følgende information på opslagstavlen i den kommende uge:

Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.

82 comments (Add your own)

1. Hansen wrote:
Og hvordan ser det ud med Windows Phone?

Jeres sælgere har jo været gode til at sige "alle pletforme", omkring den nye app....

23/04/2015 @ 21:46

2. Morten Bowman wrote:
Kom så med Windows Phone også 😉

23/04/2015 @ 22:52

3. Jeppe wrote:
Ja, tak til WP

24/04/2015 @ 8:53

4. Allan wrote:
Så absolut Windows Phone

24/04/2015 @ 8:59

5. Steffen Bøgh wrote:
Hej,

Ændres linket til det nye MobilIntra i forhold til det gamle? Kan man bruge de gamle genveje/links?

Kan vi få linkene til app'en på de 2 platforme, når I er klar med det en gang i næste uge?
Det vil gøre det nemmere for forældrene, at de ikke skal til at søge efter app'en. :-)

Med venlig hilsen

Steffen Bøgh, SkoleIntra-administrator, Tingløkkeskolen

24/04/2015 @ 9:00

6. Per wrote:
Ja hvad med win phone? Kom så

24/04/2015 @ 11:43

7. Palle H. wrote:
Hvornår er det muligt at få en app til Windows Phone?

24/04/2015 @ 11:51

8. Ole Gram Clausen wrote:
I første omgang laver vi ikke en app til Windows phone. Vi har lavet apps til de to dominerende mobilplatforme iOS og Android. På den måde rammer vi langt de fleste af brugerne. Derudover vil den nye platform være responsivt og tilpasser sig alle platforme. Hvis man vil have straksadvisering kan man tilmelde sig straksadvisering, så får man en mail hver gang der sker noget i ForældreIntra.

I er altid velkommen til at komme med ønsker og ideer til både ForældreIntra og app på https://foraeldreintra.uservoice.com/


Ole Gram Clausen
Account Manager, itslearning Danmark

Mobile +45 25 23 42 19
ole.gram.clausen@itslearning.com

www.itslearning.dk

24/04/2015 @ 13:34

9. Lars Rasmussen wrote:
Er bestemt ikke glad eller tilfreds med at høre udmeldingen omkring manglende app til Windows Phone i første omgang, for hvornår kommer næste omgang?

Det er ikke ligefrem farligt hurtigt, der sker ændringer på ForældreIntra set fra brugersiden, synes jeg. Snakker vi et halvt år? 1 år? 3 år? Heldigvis trøster jeg mig selv med, at vi har lov at komme med ønsker... eller noget.

Jeg er udmærket bekendt med markedsandele for de dominerende smartphones-operativsystemer, men bare for at tage et eksempel, har man så taget i betragtning, at det jo ikke er sikkert den samme fordeling gør sig gældende for (smartphone-)brugere af ForældreIntra?

Det er decideret trættende at høre de samme argumenter fra mange offentlige og halvoffentlige tjenester som en undskyldning for mere eller mindre ubevidst at ignorere nr. tre af smartphone-operativsystemudbyderne, nemlig Microsofts Windows Phone. Det virker snarere konkurrenceforvridende.

Det virker også mærkværdigt, at Windows (Phone) "overses", når det teknisk er muligt på samme tid at udvikle én app, der kører på både Windows 8.x og Windows Phone 8.x (en Universal App) og dermed ramme to platforme på én gang. Det samme kan lade sig gøre til Windows 10, der meget snart er på trapperne. Om det er blevet enklere til Windows 10 ved jeg ikke endnu.

Har man overvejet at kontakte fx Microsoft Danmark for at høre om eventuel udviklingsbistand, hvis man ikke selv mener, at man har evnerne/ressourcerne på nuværende tidspunkt? Det er set i andre tilfælde, at det har gjort en forskel, hvor der har været et "app gap".

Nu kender jeg af gode grunde ikke kravene til Android-appen, men bliver der mon brugt så mange ressourcer på at understøtte de myriader af versioner og varianter af Android-enheder, der findes på det danske marked og dermed ikke tilnærmelsesvis er på samme generation som både iOS og Windows Phone, så der dermed ikke er ressourcer til Windows Phone? Det er også set før.


Med venlig hilsen
Lars Rasmussen

24/04/2015 @ 21:09

10. Torsten Hvas wrote:
Hvad med selve intra?
Jeg har selv android telefon og Mac OS på min bærbare, men finder det komplet uforståeligt at der ikke udvikles til Windows Phone. Hvorfor har det firma der arbejder med intro fået opgaven overhovedet? Hvem har givet dem opgaven?

24/04/2015 @ 22:59

11. Ulrich Hougesen wrote:
Få nu bare lavet den app til WP. Det er simpelthen IKKE iorden at undlade.

26/04/2015 @ 7:47

12. Mette wrote:
Brokklehovederne er helt sikkert velkomne til at bruge intra som hidtil : ) Glæd jer lidt på andres vegne

26/04/2015 @ 17:20

13. Ole Gram Clausen wrote:
@Torsten Den nye mobilsite til ForældreIntra kan naturligvis tilgås fra WP - Det er et responsivt site som tilpasser sig skærmens størrelse.

Ole Gram Clausen
Account Manager, itslearning Danmark

Mobile +45 25 23 42 19
ole.gram.clausen@itslearning.com

26/04/2015 @ 21:03

14. Sune wrote:
Jeg må tilslutte mig den mængde af brugere der efterspørger en Windows version.

Jeg er ret uforstående over hvorfor man endnu engang træffer dette håbløse valg at udvikle særskilt til to ældre systemer, når man ved at bruge Windows som ramme kunne starte med at lave 90% af koden som fælles. Skyldes dette valg af iOS og Android at vi har at gøre med ældre medarbejdere som ikke evner at følge med tiden?

@Ole Gram Clausen
Med hensyn til markedsandel så siger du at i laver apps til de dominerende platforme, er dette opgjort inklusive Windows 8/8.1/RT som i sagens natur ofte vil være brugere med touch skærme?

Kan vi forvente at I, i takt med udrulning af Windows 10 på alle windows platforme, vil begynde at tage dette segment seriøst?

28/04/2015 @ 6:42

15. Sune wrote:
@Ole Gram Clausen

Hvis I virkelig mener det I skriver på http://www.itslearning.dk/om-os så forstår jeg slet ikke dine svar til os.

"Vores vision er, at gøre hverdagen enklere og bedre for alle skolens brugere: lærere, studerende/elever, administrativt personale og forældre."

Så alle er dem der bruger iOS og Android telefoner/tablets, og ikke dem der bruger Windows baserede telefoner/PCer/tablets..... kan du ikke selv se at det skriger til himmelen?

28/04/2015 @ 6:49

16. Adam wrote:
2.5 % af verdens mobil brugere, har en Windows Phone globalt... Det giver nada mening at smide udviklingskroner efter at tilfredsstille så få mennesker.

28/04/2015 @ 11:20

17. Anders Lybecker wrote:
Windows Phone markedsandel i Danmark er på ca. 10%, det er lavere end andre lande i Europa (~12% i snit)

Jeg savner også en Windows Phone app. Det er vildt at man nedprioritere 10% af sine brugere.

Der findes udviklings frameworks som Xamarin og Cordova, der gør det en del nemmere at udvikle til iOS, Android og Windows på samme tid, så omkostningerne er en del lavere. Ikke at bruge den I jeres tilfælde er dårlig forretning.

28/04/2015 @ 15:50

18. Michael Pultz-Hansen wrote:
Helt klart, jatak til en Windows Phone app!

28/04/2015 @ 17:40

19. Allan Ramsby wrote:
HEJ
Jeg har nu sendt beskeden til forældre - der hurtig skriver retur. Der er flere udviklere - hvem er udvikler? Og den koster da ikke noget ?
mvh
Allan

28/04/2015 @ 20:31

20. Pia Petersen wrote:
Hvad med personaleintra? Får det også en app?

29/04/2015 @ 6:46

21. Charlotte Bisbjerg wrote:
Kan I ikke oplyse hvad app'en hedder og evt. vise et billede af app'en - så der ikke er tvivl om hvilken en forældrene skal hente. Tak.

29/04/2015 @ 11:07

22. Peter wrote:
Ser frem til den nye app - men hvad hedder den? I App Store ligger der allerede i dag flere apps som hedder noget i stil med intra, forældreintra o.lign., men det er vis andre udbydere.
I har et link til en udrulningsplan på jeres site, men synes ikke at jeg den kommer nogen plan frem....er det mig eller?

/Peter

29/04/2015 @ 12:22

23. Ole Gram Clausen wrote:
Den nye officielle app til ForældreIntra kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.

Vi sender direkte links ud, når de kan downloades

29/04/2015 @ 12:27

24. Søren wrote:
For at kunne retfærdiggøre kravet om en Windows Phone-version ud fra et statistisk grundlag er salgstallene jo ikke helt nok. For at være i målgruppen skal vi også kigge lidt på hvor mange af de - i forhold til IOS og Android - få Windows Phone-brugere der har skole-søgende børn og dermed er i målgruppen for en app.

Derudover koster det en hvis mængde penge at udvikle en app. Man kan ikke blot kopiere dem mellem platforme uden at skulle have fingrene i materien. Og så må man træffe nogle valg ud fra økonomiske betragtninger. Og så foretrækker jeg da at skole-væsenet bruger pengene på børn og undervisning end at imødekomme en absolut minoritet af mobil-brugere. Vel og mærke en gruppe brugere der jo fortsat kan tilgå data via browseren.

Og ja, jeg anvender IOS og jeg kunne af samme årsag ikke streame fra dr.dk i lang tid på grund af Flash og så videre ... men jeg stod det igennem og det er jeg sikker på at Windows Phone-brugerne også gør. :)

29/04/2015 @ 13:15

25. Frederik L. wrote:
Hej Ole (og its learning),
Det undre mig at i har fravalgt Windows Phone og dermed også Windows 8.1/10, grundet antallet af brugere. Mig bekendt ligger antallet af WP brugere på omkring 10%. Dertil kommer alle dem som i dag og i fremtiden bruger Windows 8.1/10 i form af computer og tablet. Udvikling af Apps til disse to platforme er ens.
Det er også tydeligt at se utilfredsheden af jeres strategi i mængden af kommentarer ovenfor. Langt størstedelen omhandler manglen til WP.

Det ville være rart med en plan for, hvornår denne app er tiltænkt.

/Frederik

29/04/2015 @ 13:26

26. Ole Gram Clausen wrote:
@Pia - vi arbejder også på apps til PersonaleIntra og ElevIntra. De forventes lanceret i løbet af sommeren

29/04/2015 @ 20:37

27. Lena wrote:
Makværk. Hvorfor i alverden skal jeg nu logge mig ind med brugernavn og Paasword hver gang jeg vil ind via app'en ? Tosseri som udelukkende munder ud irritation over app'en, som i øvrigt også er laaaaaangsom og fjollet sat sammen. Ikke brugervenlig. Tilbage til tegnebrættet.

29/04/2015 @ 22:02

28. T. Jensen wrote:
I skulle prøve at se jeres "tilpassede" site på Windows Phone 7, med Internet Explorer som nærmest er den eneste browser der findes til den platform.


Teksten er KÆMPE stor, især når personalet ønsker at bruge ekstra store fonte.

Menuernes ikoner står som bogstaver fordi WP7 / IE ikke kan vise den font ? [p Forside] [O Beskeder]...

Jeg kan ikke vælge et andet barn, der står bare et "j" øverst til højre hvor dropdown er til børnevalg.. så stuck med default-barnet.

med "UC Browser" er layoutet endnu mere håbløst: menuen er altid klappet ned, og hele siden er max 2 cm bred, på en stor skærm. Skalering af sitet op/ned er ikke mulig.

Hvor VILLE det bare være rart med en mulighed for et site som kører 100% REN html, uden javascript, specielle fonts, dropdown etc. Et site som kan køre på ALT, inkl en Nokia 3310 eller PalmPilot.

Jeg kan gerne optage en video af oplevelsen.

Skuffende er det. Og det er ikke engang en app.

Suk. Tilbage er der kun at lave en scraper selv som opdaterer et lokalt site i plain html. Eller undgå skoleintra.

29/04/2015 @ 22:25

29. Martin Edens wrote:
Vil der i den nye version også være mulighed for at tilføje Skolebestyrelsesfanen, således som det foregår på den web-baserede version og dermed højne brugermuligheden for dem af os som sidder i Skolebestyrelser og som tidligere har været henvist til den web-baserede for at få adgang til de sidste funktionaliteter ?

30/04/2015 @ 10:00

30. Ole Gram Clausen wrote:
@Lena du kan bede telefonen om at huske dit brugernavn og password
@T.Jensen du må meget gerne sende en vide af dine oplevelser - jeg har sendt en mail direkte til dig

30/04/2015 @ 10:46

31. Lena wrote:
@ Ole Clausen - hvor kan jeg få telefonen til at huske Paasword og bruger? Ikke indstillinger i hvertfald. Har ledt hele app'en rundt flere gange.

30/04/2015 @ 17:32

32. Jens Christian Larsen wrote:
Ud fra devisen om, at hvis vi er mange nok, så vil jeg også gerne opfordre til, at der laves en app til Windows Phone.

01/05/2015 @ 10:02

33. Ole Gram Clausen wrote:
@Lena Jeg formoder at det er mobilsitet du tilgår - vores App er ikke frigivet endnu. Alt efter hvilke telefon du har så tilbyder den dig at huske brugernavn og password første gang du logger ind.

01/05/2015 @ 11:28

34. Kiki Febriani Jensen wrote:

04/05/2015 @ 8:45

35. pernille wrote:
Hvad hedder den officielle APP i Appstore og google play?

04/05/2015 @ 9:51

36. Helene Fruelund wrote:
Ja, hvad hedder app'en? Der er jo mange apps til forældreintra'er rundt omkring i Appstore og Google play ...

04/05/2015 @ 10:01

37. Ole Gram Clausen wrote:
Her er links til de to apps

iPhone: https://appsto.re/dk/0NnG6.i
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itslearning.siparents

04/05/2015 @ 10:03

38. Winnie wrote:
Fedt... Hvis den gad virke!!! Kan ikke logge ind!!

04/05/2015 @ 10:21

39. Ole Gram Clausen wrote:
Vi har samlet lidt forskelligt information og FAQ om de nye apps på http://www.itslearning.dk/saa-er-appen-til-foraeldreintra-klar


Ole Gram Clausen
Account Manager, itslearning Danmark

Mobile +45 25 23 42 19
ole.gram.clausen@itslearning.com

www.itslearning.dk

04/05/2015 @ 11:26

40. Michael Christensen wrote:
hvorfor laver i en ny app der intet kan i forhold til den gamle ?
I mine øjne er den ubrugelig eller så håber jeg det er den forkerte app jeg fået fat i den hedder si
Mvh. Michael

04/05/2015 @ 20:38

41. Lone Henriksen wrote:
Kommer der også en tilsvarende ny app til elevintra ?

05/05/2015 @ 9:03

42. Ole Gram Clausen wrote:
Vi arbejder også på en tilsvarende app til ElevIntra

05/05/2015 @ 9:17

43. ann nielsen wrote:
Hej, jeg har problemer med at se skemaændringerne. Jeg kan slet ikke se dem i app'en, men selv når jeg går videre til (ny verion af) mobilintra, har jeg problemer. Der er en besked om skemaændringer, men klikker jeg på den besked, ser jeg bare mit barns almindelige skema - jeg kan ikke se hvad ændringerne består i. Det virker ikke gennemtænkt?

05/05/2015 @ 12:25

44. Ole Gram Clausen wrote:
@Ann Under menupunktet "Skema" kan du se skemaet inklusiv de skemaændringer der er for den pågældende uge

05/05/2015 @ 13:28

45. Nanna Bild wrote:
Dejligt at der (endelig!) blir rykket på app-delen. Hvis der kunne være en hurtig adgang til "Ugeplaner", så ville jeg også komme til at bruge den. Forløbig duer den privatproducerede intra-app bedre for mig:
https://itunes.apple.com/dk/app/intra/id726205379?mt=8
Den har dog også sine problemer. God vind

05/05/2015 @ 13:42

46. Jesper Musaeus wrote:
Bliver jævnligt logget ud af app'en og mister derved opsætningen. Så skal jeg igen oprette: skole, logge på, og sætte billeder på ungerne.

Bruger IOS 8.3 på iphone 5

05/05/2015 @ 15:47

47. Jens Christian Larsen wrote:
App til Windows Phone - glem det og min tidligere post. Mobilsitet fungerer helt perfekt på WP.
App'en er jo blot et notifikationscenter der sender dig på mobilsitet.

05/05/2015 @ 17:28

48. John løcke wrote:
Windows er old School.
Get with the program !!!.
Bare sjov LoL
Det er nok smart at vente til appen
virker ordenligt.
;-)

07/05/2015 @ 17:08

49. Jesper L. wrote:
Jeg syntes den har været meget ustabil siden 4/5 er den ikke helt færdig og hvordan kan man slette sine mails.
Samtidig virker den lidt amputeret for funktioner.
Som forældre vil man gerne kunne ordne tingene imens man er på farten og når man har et øjeblik og altid skal på pc'en.
men positivt med en app. mangler bare lidt.

08/05/2015 @ 14:17

50. Sharif Alhamodt wrote:
Hvad hedder appen til android?
Den hedder nemlig ikke det samme som til IOS.
Samt at autologin heller ikke virker til Android.

Med venlig hilsen
Sharif A

10/05/2015 @ 11:31

51. Morten wrote:
Hej vi er flere der oplever problemer med elev- og forældre-intra på nogle android enheder når vi bruger mobil-siden. Grafikken er ikke i orden man kan bl.a ikke vælge/se kontaktbog, beskeder, lektier mm. Problemet er set på Samsung tab2, Samsung s3 mini mfl. men er ok på s4 mini. Alle er opdateret og køre 4.4.2.

10/05/2015 @ 11:50

52. Peter Olsen wrote:
Appen findes ved at søge på itslearning...

I øvrigt... fordelingen af Android/IOS/WP på landsplan/verdensplan kan ikke bruges til noget da forældresegmentet typisk vil være overrepræsenteret med WP mens elever formodentlig vil være 99,9% på IOS og Android... Så udvikling rettet mod forældre bør indeholde WP hvis det er meningen at forældre skal bruge det :-)

12/05/2015 @ 10:14

53. Susanne Ancher wrote:
Det er 2 APP til min Iphone:
- SI en grøn APP
- Intra en blå APP

Hvilken skal jeg vælge?
Jeg synes persaonligt at den Blå har været bedst. Jeg ved godt den ikke virker nu. KOmmer den til at virke igen?

13/05/2015 @ 7:57

54. Ole Gram Clausen wrote:
@Susanne SI - den grønne - er itslearnings app til ForældreIntra

iPhone: https://appsto.re/dk/0NnG6.i
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itslearning.siparents

13/05/2015 @ 7:59

55. Louise wrote:
Der findes heller ikke nogen app til Samsung Galaxy SII.

13/05/2015 @ 18:54

56. Mads wrote:
Efter opdatering er det ikke længere muligt at sende besked til andre lærere end de få faste.
Dvs. ca. 5 lærere i modsætning til tidligere hvor man kunne vælge alle lærere ens barn havde.

13/05/2015 @ 18:59

57. Ole Gram Clausen wrote:
@Louise
Her kan du downlaode vores app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itslearning.siparents

13/05/2015 @ 18:59

58. Hanne Mathiassen wrote:
Hej, hvordan får jeg reklamerne i bunden af app'en væk. Kan ikke finde det i app'ens indstillinger, hvor så

Mvh Hanne

21/05/2015 @ 9:24

59. Christopher Heideby (Itslearning) wrote:
@Hanne

Det lyder ikke som vores app du har fået downloadet, for vi har ikke reklamer i appen.

Her er links til vores app:
iPhone: https://appsto.re/dk/0NnG6.i
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itslearning.siparents

21/05/2015 @ 10:08

60. Thorkild Zinck wrote:
Det er simpelt hen noget makværk. App, mobilsite og alm site. Det
HELE!

01/06/2015 @ 13:39

61. Kenneth Stahl wrote:
Skemaændringer adviseres, men kan ikke ses på mobilsitet (Android).
Skemaændringer adviseres ikke på websitets forside (PC), men kan ses under "information\skemaændringer".

/Kenneth

15/06/2015 @ 10:56

62. Mark wrote:
Jeg købt app'en til min iPhone6. I den nye version kan jeg køn følge det ene af mine to børn - eller rettere: Jeg kan ikke finde ud af at skifte mellem børnene. Hvad gør jeg galt?

Desuden er der er fejl, når man åbner et dokument - så er det ikke muligt at komme tilbage til beskeden med linket til dokumentet (altså tilbage hvor man kom fra).

12/08/2015 @ 15:15

63. Birgit Juel Martinsen wrote:
Hej Mark
Hvis du har betalt for appen, er det ikke vores app, for den er gratis. I den kan du tilknytte begge børn. Vi har tidligere haft en fejl med at man ikke kunne åbne vedhæftede dokumenter, men det er løst.
Du kan finde appen til ForældreIntra på IOS her: https://appsto.re/dk/0NnG6.i
Venlig hilsen
Birgit, itslearning

12/08/2015 @ 15:21

64. Anders wrote:
Markedsandelen på Windows Phone er markant højere i Nordeuropa end i resten af verden - så håber meget I vil prioritere dette. Samtidigt er mange "business"-forældre på Windows Phone qua mange danske virksomheder benytter Microsoft infrastruktur.

http://www.kantarworldpanel.com/global/smartphone-os-market-share/

19/08/2015 @ 14:09

65. Louise wrote:
Nu har benyttet app'en siden den kom frem - og jeg må sige at det er virkelig belastende så tit app'en nulstilles og man starte forfra med at vælge skole, børn, billeder mm. Nu sker det ugl. og det betyder at jeg snart vælger app'en fra. Findes der en løsning? Ellers burde I finde en!
Vh Louise

21/08/2015 @ 17:32

66. M. Møller wrote:
Kan ikke logge ind på App'en. Har ingen problemer med log-in via browser.

21/08/2015 @ 23:33

67. Ole Gram Clausen wrote:
@Louise Det er desværre et kendt problem, som vi arbejder på at finde en løsning på.

24/08/2015 @ 9:48

68. Louise wrote:
@Ole - tak for svar. Dejligt I arbejder på en løsning.
En anden ting jeg døjer med i appen, er at den ikke fjerner markeringen ud for nye beskeder/opslag - selvom jeg har læst dem og de har været af-markeret. Næste gang jeg logger på, står der igen 20 ulæste ting. Og hvis det var muligt at ting man har læst på web-intra ikke stadig er markeret som ulæst i appen... Det ville skabe et meget hurtigere overblik over nye meddelser :-)

27/08/2015 @ 9:05

69. Carsten wrote:
Kort sagt... det er en ommer

fuldstændig ubruglig app - chrasher konstant

iphonebruger.

03/09/2015 @ 9:35

70. Axel wrote:
Hej

Hvad sker der med Windows Phone app, er der noget på vej?

08/09/2015 @ 6:16

71. Dennis Lynggård Nielsen wrote:
Har nu købt ny telefon med win10 (lumia 950), men opdager at så ikke kan bruge intra, da man vælger ikke at lave en app til dette styresystem. Jeg havde nu forventet mere far itslearnings side, da dette medie burde nå ud til alle forældre, ansatte og elever.

10/12/2015 @ 12:54

72. Inger Jakobsen wrote:
Der er sådanne "nye-ting" mærkater rundt omkring med tal i. Kan man komme af med dem alle / inde i én folder på én gang. Jeg er kommet lidt bagud og vil bare gerne starte fra en frisk så jeg kan se hvad der er nyt fra nu af.

13/12/2015 @ 7:57

73. Steen wrote:
Nu lyder det jo altid så smukt når i taler markeds andele. Nogle gange er det relevant og andre gange er det ikke. Måske man burde tale om mennesker i stedet? Jeres valg at fravælge understøtte Windows 10 Universal App, herunder Windows Mobile. Handler jo ikke om 10%. Men nærmere 2-300.000 danske mobil brugere.

Fint at vores iOS & Android venner får en bedre App (forhåbentlig), men der undskylder ikke at man udelukker flere hundrede tusinde brugere fra at få den samme oplevelse.

28/01/2016 @ 22:35

74. Jan Jørgensen wrote:
Jeg venter også spændt på en Windows Phone app. Vi har alle WP mobiler i vores familie. Det er møg-irriterende at firmaer bliver ved med at fastholde den dårlige undskyldning for at ignorere WP- brugere.
Kom nu ind i kampen.

Ellers tak for en web-app der er tusinde gange bedre end den gamle hjemmeside.

29/01/2016 @ 9:56

75. Jan Jørgensen wrote:
Jeg venter også spændt på en Windows Phone app. Vi har alle WP mobiler i vores familie. Det er møg-irriterende at firmaer bliver ved med at fastholde den dårlige undskyldning for at ignorere WP- brugere.
Kom nu ind i kampen.

Ellers tak for en web-app der er tusinde gange bedre end den gamle hjemmeside.

29/01/2016 @ 9:57

76. Henrik Nielsen wrote:
Feedt, er der også et åben Api til Skoleintra ?

27/04/2016 @ 16:02

77. Ib wrote:
Hvorfor virker app' ikke længere så man kommer fra app til mobil intra når der er tilknyttet fx ugeplan. Jeg får enten blank side eller fejl. Det er en iPhone 6s plus og det har virket fint tidligere på min 5s. Men efter at have slettet app mindst 6 gange stadig ingen ting og skolen kan ikke hjælpe??? What to do?

11/08/2016 @ 21:32

78. Ole Gram Clausen wrote:
Hej Ib

Det er ikke en problemstilling vi er bekendt med. Har du mulighed for at sende et skærmdump og et skolenavn til ole.gram.clausen@itslearning.com

Ole Gram Clausen
Account Manager

t: +45 2523 4219
e: ole.gram.clausen@itslearning.com
skype: ole_gram_clausen

www.itslearning.dk

12/08/2016 @ 12:47

79. Carsten wrote:
Hej,
Hvorfor kan jeg ikke vælge Classic længere? Den er ikke synlig i hovedmenuen, hverken fra app'en eller fra min browser??

12/09/2016 @ 22:38

80. Carsten wrote:
Hej,
Hvorfor kan jeg ikke vælge Classic længere? Den er ikke synlig i hovedmenuen, hverken fra app'en eller fra min browser??

17/09/2016 @ 22:24

81. Personaleintra wrote:
Hvad med os undervisere ?

Utroligt, at vi undervisere ikke har en dedikeret app !!!!!

06/10/2016 @ 22:07

82. Bjarne Korngaard wrote:
Hvad er status på app til personaleintra?

10/10/2016 @ 13:18

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os