Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

På vej tilbage til normal drift

Kære SkoleIntra-kunder og -brugere

SkoleIntra har siden 24. januar haft nogle udfordringer med hensyn til svartider. Det har givet vores brugere en del besvær, som vi beklager meget. Vi forventer i løbet af de kommende dage at være tilbage til normal drift.

Årsagen til problemerne er:

1) Normalt sikrer vi en ekstra hurtig visning af siderne ved hjælp af en slags proxy-teknologi, som sørger for, at SkoleIntras mest efterspurgte sider er tilgængelige i et midlertidigt lager.

På grund af problemer med loginsider på visse iPhones foretog vi tirsdag aften (24/1) nogle ændringer. Der opstod komplikationer, og vi har måttet deaktivere proxy-funktionen flere gange.

Vi forventer, at den igen kan aktiveres permanent en af de nærmeste dage.

2) Vi har skiftet alle de servere, der bruges til lagring af data og er i gang med at udskifte selve webserverne. Alt det nye udstyr er selvfølgelig hurtigere og bedre end det gamle.

Imidlertid har det vist sig, at kommunikationshastigheden mellem de gamle webservere og de nye lagerenheder ved stor belastning ikke er optimal. Hastigheden forventes at blive forbedret, når flytningen til nye servere er tilendebragt, og de to miljøer derfor igen passer bedre sammen.

Vi forventer, at flytningen af sites til nye webservere vil være gennemført i løbet af denne uge.

Venlig hilsen

Ole Windeløv

Produktansvarlig, SkoleIntra

Video Få en demo Kontakt os