Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Så er det tid til skoleårsoprulning

Skoleåret 2013-14 går på hæld, og det er tid til at gøre klar til skoleåret 2014-15. Også i SkoleIntra skal der skiftes skoleår, og det er en god idé at gøre det, før du går på sommerferie.

Der skal blandt andet oprettes nye teams, hentes nye skemaer ind, og ikke mindst skal de fleste klasser rulles en årgang op.

Skoler, der anvender KMD eller Tabulex, kan hente de nye elevdata fra mandag d. 30/6 kl. 10. Vi anbefaler, at skoler, der bruger KMD eller Tabulex foretager skiftet i løbet af uge 27. Andre skoler kan gøre det tidligere, hvis de allerede har elevdata til rådighed.

itslearning overtager SkoleIntra

Driften af SkoleIntra overføres til itslearning i uge 28, og SkoleIntra vil i den forbindelse være utilgængeligt i en periode, mens driften af systemet overføres fra UNI•C. Derfor anbefaler vi, at I foretager skiftet til det nye skoleår i den første uge af skolernes sommerferie. Der kommer nærmere information om overflytningen før sommerferien.

Se video om skoleårsoprulning

Som en hjælp til skiftet til det nye skoleår kan administrator bl.a. gøre brug af hjælpevideoen, som er produceret specifikt til det formål. Videoen gennemgår, hvordan skiftet til det nye skoleår foregår i SkoleIntra. Du kan se videoen her. 

Du kan også finde videoen inde i SkoleIntra ved at følge denne sti: Admin -> Vedligeholdelse -> Skift til nyt skoleår -> spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne -> Klik på linket: Video: Skift til nyt skoleår 2014/2015.

Hent guide og huskeliste

Du kan også se den skriftlige guide, Skift til nyt skoleår 2014/2015, som ligger i SkoleIntra. Du finder den her.

Desuden er der lavet en huskeliste over de ting, som typisk skal foretages i forbindelse med det nye skoleår. Klik her for at komme til den: Huskeliste: Skift til nyt skoleår 2014/2015.

Video Få en demo Kontakt os