Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

SkoleIntra 5.5 klar til at komme ud på skolerne

SkoleIntra version 5.5 bliver i disse dage rullet ud på de første testskoler. Efter påske vil den nye version blive rullet ud på de øvrige skoler.

Version 5.5 indeholder en række forbedringer og nye funktioner. Blandt andet er der lavet nyt layout med inspiration fra itslearnings design. Det nye layout er tilgængeligt i både LærerIntra, ElevIntra og ForældreIntra. Layoutændringerne er de første markeringer af, at SkoleIntra fortsætter hos itslearning.

MobilIntra er ligeledes blevet opdateret med mere information og nye genvejsknapper på forsiden. Genvejsknapperne kan konfigureres af skolen for en eller flere klasser på en gang og MobilIntra kan således tilpasses på skole- eller klasseniveau.

Frameld lektiehjælp

I SkoleIntra version 5.5 kommer der et nyt modul ”Framelding til lektiehjælp”. Modulet er lavet for at hjælpe skolerne og forældrene med at administrere lektiehjælpen, som bliver indført med folkeskolereformen. Framelding til lektiehjælp giver forældrene mulighed for at framelde eleverne fra lektiehjælp og giver lærerne et overblik over, hvilke elever der er frameldt samt administrere eventuelle ændringer.

Den nye version byder også på en ny import af elev- og personaledata kaldet WS17. Den nye import giver mulighed for at overføre bl.a. oplysninger om forældremyndighed, fotoID og efterskoleoplysninger, som fx elevnummer og værelsesnummer, samt mere end tre forældre/kontaktpersoner.

Her får du alle nyheder og informationer

Alle nyhederne i version 5.5 kan ses på Udviklernes blog. Her kan du fordybe dig i detaljerne for de enkelte forbedringer.

Udrulningsplanen for version 5.5 findes på UNI•Cs driftsinfo-side. Da den endelige overflytning af SkoleIntra fra UNI•C til itslearning sker 1. juli 2014, vil der i en overgangsperiode være informationer vedr. SkoleIntra forskellige steder, men vi linker til alle relevante steder fra itslearning.dk.

1 comment (Add your own)

1. Gisele wrote:
Discovered your blog using Yahoo. This is a pretty good post. I'd like to see you take the pramriy idea of this article and create a separate article, maybe include a video in it, too?

22/09/2014 @ 12:29

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os