Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

SkoleIntra i medierne

Ny undersøgelse viser, at 90 % af forældrene vurderer værdien af ForældreIntra til at være ’Meget god’ eller ’Overvejende god’.

Omkring årsskiftet bragte Berlingske to artikler om forældrenes brug af ForældreIntra: ’Familien Digital lider af stress’ (19. december 2015) og ’Ræk nu fingeren op og sig fra’ (1. januar 2016). Artiklerne  handler om kommunikation mellem skole og hjem samt kommunikation mellem forældre.

Forældrenes forventninger er høje

Om den generelle kommunikation udtaler formanden for Skole og Forældre Mette With Hagensen: ”Nogle steder er det blevet for meget, og forældrene har alt for store forventninger til hinanden. Derfor skal man have talt om, hvornår man rammer et niveau, hvor det er til gavn for børnenes trivsel, hvor alle forældrene samtidig kan følge med – og hvornår det tager overhånd.” (Berlingske, 1. jan. 2016)

Vi har tidligere samlet nogle gode råd omkring kommunikation, som vi opfordrer til, at man arbejder med ude på skolerne:

ForældreIntra med omtanke: tag snakken med forældrene  

Sådan bliver du hørt! Fem tips til bedre kommunikation  

Stor tilfredshed

På den første dag i 2016 bakkede Berlingske sin artikel op af en undersøgelse lavet af TNS Gallup (bragt herunder med tilladelse).

Generelt er tilfredsheden stor, og selvom det sker, at forældre oplever beskeder som upassende eller overflødige er det ikke et problem, som er udbredt.

Satirisk indslag

ForældreIntra var også emne for Rokokoposten den 6. januar 2016. Redaktionen kunne erklære, at Hitler i virkeligheden stod bag ForældreIntra. "Intranetsystemet ForældreIntra blev skabt som et såkaldt Wunderwaffe, der skulle undergrave demokratiernes sammenhængskraft og kampvilje, fortæller den afdøde rigskansler i et eksklusivt interview," lød forklaringen.

Vi kan fortælle, at de virkelige bagmænd hedder Carsten og Bent og var fredelige skolelærere i Aabenraa, da de opfandt SkoleIntra. 

Men at være emne for Rokokoposten er en ære, som vi er stolte af!

1 comment (Add your own)

1. Martin wrote:
Kul att du hittade lite giakrssater Undra om du har samma problem som jag har med gratisbio inloggningen. En dag se5 kunde jag inte logga in, mitt lf6senord var bytt INTE AV MIG! Jag kunde inte heller logga in se5 Jag beste4ller nya lf6senord; som givetvis e4r konstiga och sve5ra att komma ihe5g. Men det ge5r inte att spara ett nytt lf6senord! Ne4r jag gf6r det se5 sparas det inte. Men jag loggar numera alltid in med facebook-connect pe5 gratisbios sida. De5 fungerar det ff6r mig! Prova det (om du inte redan har gjort det)! Kram Hemmafrun J

22/02/2016 @ 6:39

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os