Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

SkoleIntra – nu i engelsk udgave

To read this in English click here 

Nu bliver det lettere for engelsktalende forældre, elever og medarbejdere at følge med i skolens liv. Med (nyt) SkoleIntras seneste release kan brugerne nu selv vælge, om de vil have menupunkter og funktioner på dansk eller engelsk. Det er let at skifte sprog – og at skifte tilbage igen. Det sker under menupunktet ’Indstillinger’.

Det er blandt andet de internationale skoler i Danmark, der har efterspurgt at få SkoleIntra og notifikationsappen på engelsk, fortæller produktchef Caroline Christiansen, itslearning. Hun forventer dog, at også mange danske skoler vil få gavn af den engelske udgave.

”Vi håber, at den nye version kan være med til at forkorte vejen til skolen for de engelsksprogede forældre, der gerne vil følge med i børnenes skolegang. ’Parent Intra’ vil gøre det lettere at finde rundt i kommunikationen mellem skole og hjem. Men det vil naturligvis stadigvæk være op til fx den enkelte lærer at skrive og evt. oversætte de beskeder, der skal ud via ForældreIntra,” siger Caroline Christiansen.

Caroline Christiansen nævner, at den nye engelske udgave kan blive et skridt på vejen til, at der åbnes op for flere sprogvarianter af SkoleIntra.

”Nu vil vi se, hvordan den engelske udgave bliver modtaget og brugt. Vi vil også lytte til skoler og kommuner og derfra vurdere behovet for at lancere flere sprog. Det kunne blive i 2016”, siger Caroline Christiansen.

Den engelske oversættelse af menupunkter og funktioner omfatter intra for forældre (Parent), personale (Staff) og elever (Student).

Sådan gør du

Muligheden for at skifte sprog findes kun i 'det nye' SkoleIntra - dvs. ikke i SkoleIntra 'Classic'.

Du skal klikke på Indstillinger og derefter vælge fanen Sprog:

Vælger du engelsk, vil fx ForældreIntra se således ud:

 

 

3 comments (Add your own)

1. Steffen Bøgh wrote:
Hej,

Dejligt med muligheden for engelsk sprog. Det får sikkert også flere forældre med anden etnisk baggrund med på vognen. :-)

Hvorfor er der ikke et link på ovenstående side til en oversat udgave(på engelsk) af denne side?

Så kunne vi jo bare lægge dette link ud på ForældreIntras opslagstavle.

Bare et forslag. :-)

Med venlig hilsen

Steffen Bøgh, SkoleIntra-administrator, Tingløkkeskolen, Odense

11/09/2015 @ 8:40

2. Birgit Juel Martinsen wrote:
Kære Steffen

Det er da en god ide, og den har vi taget op og ført ud i praksis. Den engelske oversættelse er her: http://www.itslearning.dk/skoleintra-now-in-english

Venlig hilsen
Birgit Juel Martinsen, itslearning

11/09/2015 @ 9:48

3. Karen Lagui wrote:
Hej.
Dejligt med en engelsk version. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at valget af sprog større.
På Nørrebro har vi forældre som intet engelsk kan eller har lært. Så hvis sproget blev udvidet til somalisk og arabisk så får vi RIGTIG mange forældre med.
Jeg har selv undervist på den lokale skole i brugen af Intra, og der kom meget få og de som kom af anden etnisk baggrund efterlyste andre sprog. Forældrene med udfordringerne er meget villige til at lære om Intra. Men det ville være en hjælp med et Intra hvor de kunne vælge flere sprog og da specielt somalisk og arabisk.
Kan det passe at skolen skal betale for Forældre Intra folderen? Det hilser desværre en del skole fra at bestille, ihvertfald i mit område. Og det er synd for jeg mener at den fået på flere sprog ikke?
Kh Karen

13/09/2015 @ 19:06

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os