Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

SkoleIntra opdateres og får ny loginside

 

Den nye loginside kommer nu i test på betatest-skolerne. Ca. 40 skoler får en ny loginside til SkoleIntra i løbet af efteråret.

Den nye loginside er lavet, så den fungerer på alle platforme: både mobil, tablet og computer. Den sikrer, at man kan bevæge sig frit imellem ’det nye’ SkoleIntra, SkoleIntra ’Classic’ og itslearning uden, at man behøver at logge ind flere gange.

I nyt SkoleIntra vil der i venstre menu være et link til ’Classic’ SkoleIntra og på samme måde vil der være et link den anden vej fra ’Classic’ SkoleIntra til ’nyt’ SkoleIntra. Hvis skolen også har itslearning, vil man ligeledes kunne skifte direkte mellem SkoleIntra og itslearning.

Hvis man i ’nyt’ Skoleintra vælger at bruge engelske tekster i stedet for danske, vil loginsiden på den benyttede computer blive vist på engelsk.
Man kan fortsat bruge de internetadresser (URL’er) man plejer for at komme til ForældreIntra, ElevIntra og LærerIntra, fx http://www.katrinedal.kk.dk/Fi/ eller /PI eller /LI. Den nye loginside er imidlertid ændret, så man fra samme side kan vælge mellem de tre intranet.

Skolen kan ikke lægge billeder ind på loginsiden og den hjælpetekst, der var på ForældreIntras forside kommer kun frem, hvis man klikker på linket ”Brug for hjælp til at logge ind?”

Elever og lærer bliver fortsat logget direkte på ’Classic’ SkoleIntra, mens forældre altid starter i ’det nye’ SkoleIntra.

Når du har fået nogle erfaringer med brugernes anvendelse af den nye loginside, og hvis der er noget du i den forbindelse gerne vil give videre til os, bedes du skrive det i konferencen ”Betatest Skoleintra” i SkoleKom.

Orientér forældre og personale

Det vil være hensigtsmæssigt, at skolen orienterer forældre, elever og personale om ændringen. Hvis der skulle opstå fejl, vil SkoleIntra supporten hurtigt kunne slå det nye login fra på et eller flere af jeres intranet.

Et forslag til tekster finder du her:

Hvad betyder ny loginside på SkoleIntra for dig som medarbejder?

Hvis du anvender UNI-login, kan du skifte mellem flere skoler uden at logge af. Hvis du er lærer, kan du ikke længere gå direkte på ElevIntra og ForældreIntra fra loginsiden. Du skal i stedet logge på LærerIntra og bruge de links, der er på den side, hvor ElevIntra og ForældreIntra administreres.

Hvad betyder ny loginside på SkoleIntra for dig som forældre?

Du logger direkte ind i det ’det nye’ SkoleIntra, men kan hvis der er noget du mangler med et enkelt klik komme over i ’Classic’ SkoleIntra
Hvis du anvender nem-id, kan du skifte mellem flere skoler uden at logge af.

Hvis du – som de fleste forældre – anvender et almindeligt login, bliver du nødt til at logge af den første skole, før du kan komme på ForældreIntra på den næste. Det er hensigten, at vi i en kommende version vil gøre det muligt for forældre at bruge samme login på flere skoler.

Sådan starter du i 'nyt' SkoleIntra 

Hvis du som lærer eller elev ønsker at starte i ’det nye’ SkoleIntra, kan du skrive den gamle url + /M/Li eller /M/Pi fx http://www.katrinedal.kk.dk/M/Li eller /M/Pi

Video Få en demo Kontakt os