Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

SkoleIntra-træf: Lasse Rimmer og Huxi Bach kommer også…

Årets SkoleIntra-træf i Kolding bliver både lærerigt og underholdende - de kendte komikere og værter Huxi Bach og Lasse Rimmer går på scenen efter faglige oplæg, hands on præsentationer og networking.

Årets SkoleIntra-træf den 28. september-1. oktober i Kolding er en enestående kavalkade af topaktuelle indlæg om læring, pædagogik, inklusion, motivation og dannelse. Samtidigt er der også plads til at networke på egen hånd med hundredvis af kolleger. Ja, du kan faktisk låne lokaler til at holde møder, hvis du har brug for det.

Populære værter til aftenarrangementerne 

Gennem hele træffet er der fuldt fokus på at opleve, diskutere, lære og præge det kommende års SkoleIntra – og om aftenen sætter de kendte entertainere Lasse Rimmer og Huxi Bach deres eget krydderi på arrangementet. Lasse Rimmer på Undervisertræffet den 28. september og Huxi Bach den 30. september på organisationstræffet. 

SkoleIntra-træffet er delt op i Undervisertræffet (d. 28.-29. september) primært for lærere og pædagogiske it-vejledere, mens Organisationstræffet (d. 30. september-1. oktober) henvender sig til skolesekretærer, skoleledere, konsulenter og it-vejledere.

Hurtig tilmelding lønner sig – hvis du tilmelder dig senest den 29. juni får du early-bird rabat.

Tjek programmet på træffets egen hjemmeside

Video Få en demo Kontakt os