Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Spændende partnerskab med Gooru!

Hvad er Gooru?

Gooru er en pædagogisk teknologisk non-profit-organisation, som har udviklet værktøjer til personlig læring. K-12-undervisere benytter sig af et gratis katalog over digitalt open source indhold og kurser på tværs af flere fagområder, der er bedømt og undersøgt af innovative undervisere og skoler rundt om i USA. Undervisere og studerende kan bruge Gooru til at søge efter store samlinger af multimedieressourcer, videoer, spil og quizzer, som undervisere og indholdsleverandører bidrager med i Gooru-fællesskabet.

Hvordan virker Gooru med itslearning?

Fra efteråret 2016 vil Goorus åbne katalog være til rådighed indenfor itslearnings bibliotek. Det betyder, at undervisere vil få adgang til millioner af gratis multimedieressourcer, tusindvis af samlinger, der er nøje undersøgt og evalueret af undervisere. Tag et kig!

Hvad er Gooru’s fremhævede fag?

Udover millioner af åbne ressourcer, byder Gooru på fag, der er undersøgt og revideret, vurderet af undervisere, skabt i klasseværelser og undersøgt af de studerende. De er udviklet og implementeret i innovative skoler og kommuner og er designet til at understøtte flipped learning, blended learning, projektbaseret læring og mange andre instruktionsmodeller. For mere information, se Gooru-kataloget.

Hvilke områder er dækket ind i Goorus fremhævede fag?

Der er over 35 fag, der dækker indholdet i matematik, engelsk, sprog, naturvidenskab og samfundsfag. Læs detaljerne her.

Vil Goorus fremhævede fag blive stillet til rådighed i itslearning?

Ja, tal med din kontaktperson på din skole eller i din kommune og hør hvordan I kan få adgang til at tilpasse jeres fag i itslearning.

Hvad består Gooru-itslearning partnerskabet af?

Vores partnerskab består af mange faser.

  • For det første: At give en navigationsbaseret læringsoplevelse omkring åbent indhold (materiale, samlinger og fag)
  • For det andet: At integrere Goorus bedømmelsesværktøjer i itslearning.
  • For det tredje: At udvide indhold og værktøjer til andre europæiske sprog.

Gooru & itslearning: Et godt partnerskab, der giver undervisere værktøjer og indhold til at hjælpe de studerende til succes

Goorus værktøjer er designet i samarbejde med undervisere og forskere til at støtte studerendes og undervisereres succes. Goorus katalog er undersøgt af undervisere til at give kolleger kvalitet, interaktive materialer, der er klar til klasseværelset og samlinger for at støtte en mangfoldighed af studerende. itslearning hjælper undervisere med at forbedre de studerendes resultater ved at sætte de lærende først, hvilket giver dem en stemme og et valg i deres egen uddannelse. Samme supplerer Gooru og itslearning hinanden og tilbyder en komplet løsning til personlig læring.

“This partnership will put rich content – teacher-curated and classroom-vetted collections – into the hands of educators around the globe,” har Arne Bergby udtalt, CEO af itslearning.

Hvem er Goorus grundlæggere?

Gooru blev grundlagt af Prasad Ram (den tidligere leder af R&D i Google Indien and Chief Technology Officer hos Yahoo! Indien) og Amara Humphry (anerkendt af Forbes 30 under 30 og kandidat i produkt, design & teknik fra Stanford University).

Ram og Humphry mener, at uddannelse er en grundlæggende menneskerettighed og de er dedikerede til at opbygge værktøjer, som styrker eleverne i at eje deres egen læring. Læs mere om dem i dette interview, itslearning havde fornøjelsen af at gennemføre med dem.


Video Få en demo Kontakt os