Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
 • Post Thumbnail

  Sådan laver du ferietilmelding i ForældreIntra

  Juleferien nærmer sig, og institutionerne har brug for at vide hvilke børn, der kommer i børnehave, vuggestue eller SFO mellem jul og nytår. Se her, hvordan det gøres og hent en vejledning til forældrene, om hvordan de skal tilmelde deres børn.

 • Post Thumbnail

  Sådan kan du bruge dagbøger til førskoleområdet

  SkoleIntras dagbogsværktøj kan nemt bruges til at skrive små dagbogsnotater om hvad der er foregået i børnehaven eller vuggestuen. Under Samarbejde > Dagbøger kan man oprette forskellige dagbøger. 

 • Post Thumbnail

  Brug ’Nyt fra’-funktionen til mere end nyheder fra kontoret

  Funktionen ’Nyt fra…’ kan bruges til andet end til nyheder fra kontoret. I PersonaleIntra kan SkoleIntra-administratoren oprette forskellige kategorier, fx ’Nyt fra pedellen’, ’Nyt fra boden’ eller ’Nyt fra Elevrådet’. Se her hvordan.

 • Post Thumbnail

  Sådan kan skolebestyrelsen offentliggøre dokumenter

  Forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer kan have brug for at kunne offentliggøre dokumenter på skolens hjemmeside, selvom de ikke har adgang til SkoleIntra på samme måde som skolens ansatte. Her kan du se, hvordan man gør.

 • Post Thumbnail

  Brug opslagene i ForældreIntra mere aktivt

  I SkoleIntra er der mulighed for at indlejre værktøjer direkte i opslag. På den måde kan man arbejde med værktøjet direkte i SkoleIntra. Det kan fx være en god mulighed, hvis man vil arbejde med noget til et forældremøde og gerne vil hurtigt igang.

 • Post Thumbnail

  Brug SkoleIntra til at få overblik over børnenes ferie

  Når sommerferien nærmer sig, er det tid til at planlægge SFO'ens feriebemanding. I kan bruge SkoleIntra til at få et overblik over de elever, der kommer i fritidsordningen i sommerferien. Læs her, hvordan I - trin for trin - bruger SkoleIntra til registrering af ferie.

 • Post Thumbnail

  Sådan får du mest ud af ugeplansværktøjet

  Når du opretter en ugeplan i SkoleIntra, kan du vælge mellem to metoder. Her kan du se, hvordan og hvorfor du skal vælge formularskabelonen. Den formularbaserede ugeplan er nem at arbejde med og giver et pænt og overskueligt overblik for alle brugere - ligegyldigt hvilken platform de tilgår ugeplanen på. 

 • Post Thumbnail

  Kommunikationsmuligheder med skoler i Danmark via SkoleIntra

  Information til interesseorganisationer og andre interesserede

  Har I et budskab, I gerne vil have ud til elever, forældre og lærere, så kan SkoleIntra bruges til at bringe budskabet ud til modtagerne. Kommunikationen i SkoleIntra kan målrettes modtagerne, så eleverne modtager ét budskab og forældrene og lærerne et andet. 

 • Post Thumbnail

  Sådan bliver du hørt! Fem tips til bedre kommunikation

  På årets SkoleIntra Træffet i Kolding i september præsenterede kommunikationsrådgiver Christian Grønning, Kreab, spilleregler for god skriftlig kommunikation. Her får du essensen i en meget kortfattet version. Brug fx de gode råd, når du skal kommunikere på hjemmesiden eller i SkoleIntra.

 • Post Thumbnail

  Sådan skifter du ikonet for skolens hjemmeside

  Du kan nemt skifte flaget, som hjemmesider i SkolePorten har som standardikon og få skolens eget logo istedet. Læs her, hvordan du gør. Favicon står for Favorites Icon.

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os