Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Vigtigt: Har I godkendt os som databehandler?

Alle skoler, der i dag importerer elever og lærer fra central server, skal inden opdateringen til version 5.8 være skiftet over til at bruge en ny metode til import, som Styrelsen for It og Læring (STIL) kalder ws17.

Alle skoler skal derfor have accepteret overførsel via ws17 i UNI-Login brugeradministrationen - som vi har beskrevet tidligere (læs artiklen her Import af persondata kræver at I godkender itslearning som jeres dataaftager). Ændringen sker, fordi STIL lukker for den gamle import den 9. marts.

Der er i dag 1.387 skoler, der har accepteret dette, mens de resterende skolers UNI-Login administratorer stadig mangler at sige ok under punktet Databehandleraftaler.

Hvis en skole importerer fra flere institutionsnumre skal der være givet accept på alle numrene.

Skoler, der anvender Tabulex har hidtil benyttet en importmetode, som STIL ikke længere vil understøtte.

Alle skoler, der allerede har accepteret ws17-aftalen vil automatisk inden for de næste 10 dage få ændret deres import til at ske via ws17.

Kilde for dataimport

Alle skoler vil, når de bliver opgraderet til version 5.8 automatisk være nødt til anvende ws17 for at kunne hente data.

Den eneste ændring det medfører for skolen er, at der ved importen kan forekomme et nyt billede, hvor man skal vælge, hvilken kilde man ønsker at anvende.

I det viste eksempel får skolen vist tre kilder, hvoraf det kun er Tabulex, der skal vælges.

Skolens personale er derfor nødt til at sætte et flueben ud for den linje, hvor der står Tabulex som kilde:Video Få en demo Kontakt os